Vier generaties frieten bakken

Mobifrit is een familiebedrijf waar versgebakken frietjes in de genen gebakken zitten. Al vier opeenvolgende generaties bakken wij friet op locatie.

Sinds 1958: pioniers van mobiele frituur

Het waren onze overgrootouders die in 1958 begonnen met een klein frietkraampje op de parking aan de abdij van Mol-Postel. Later namen opa Karel en oma Rita het roer over. Met hun rijdende frietkraam stonden ze op tal van regionale markten en kermissen, tot een vriend in Arendonk in 1998 hen vroeg om eens een feestje te verzorgen bij hem thuis. Sindsdien is Mobifrit overal in Retie en omstreken letterlijk en figuurlijk kind aan huis: bij de mensen thuis of in scholen of bedrijven. Grootvader Karel en grootmoeder Rita waren destijds de Kempense pioniers van de mobiele frituur.

Vernieuwing

Glenn Ennekens en Jill Wuyts zijn al de vierde generatie. “Als jonge tiener werd ik al gebeten door de friet- en kookmicrobe, waarna ik aan het CVO Sint-Lutgardis in Mol zeven jaar avondonderwijs koken volgde”, zegt Glenn. “Als gediplomeerd kok mocht ik van mijn grootvader al snel mijn eerste feesten verzorgen. Grootvader leerde me de fijne kneepjes van het vak.” Vandaag doen Glenn en Jill nog altijd hetzelfde als hun ouders, grootouders en overgrootouders in 1958: de mensen verwennen met échte Belgische frietjes, vers en ambachtelijk gebakken volgens de aloude traditie, aan democratische prijzen. Maar Mobifrit staat ook open voor vernieuwing. Nieuw in ons assortiment zijn onder meer: huisbereide loempia’s, huisbereide videekroketten, huisbereide garnaalkroketten en huisbereide aardappelkroketten.

Sinds 1958: pioniers van de mobiele frituur

Waarom kiezen voor mobifrit?

Wij bakken nog échte Belgische frietjes: ambachtelijk gebakken volgens de aloude traditie, met verse aardappelen die we ‘s morgens zelf ophalen bij de boer.

Wij werken enkel met kwaliteitsvet dat zeer vaak wordt vervangen… dat proef je!

Geen enkel feest is ons te groot of te klein, van communiefeesten tot verjaardagsparty’s, bruiloften, babyborrels, school- en bedrijfsfeesten. Met ons team kunnen wij ook grote groepen aan.

U kan zelf gewoon mee feesten. U hoeft zich om niets te bekommeren. Geen werk met koken, opdienen of opruimen. Wij zorgen voor alles.

Behalve versgebakken frietjes serveren wij ook de betere snacks, aangevuld met een ruim assortiment van huisbereide gerechten.

Mobifrit is een familiebedrijf met jarenlange ervaring: Glenn en Jill zijn al de vierde generatie!

Prijs-kwaliteit zijn wij zeer scherp!

De groenten voor onze loempia’s worden met de hand gesneden.

Kaas voor kaaskroketten wordt per blok van 10 kg in huis gemalen.

Ons stoofvlees halen we recht van de slachterij, blauw-wit van de beste kwaliteit!

Mobifrit staat al sinds 1958 voor… vers, lekker en goedkoop.

Onze heerlijke handgemaakte chocomousse, een smaakvolle traktatie die niet alleen verrukkelijk is, maar ook geschikt is voor zwangere vrouwen om zorgeloos van te genieten.