Al je vragen op één plaats

Wat is mobifrit?

Mobirit is een mobiele eetgelegenheid die heerlijke en ambachtelijk bereide frietjes serveert op verschillende locaties. We streven ernaar om de beste smaak en kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Wat onderscheidt jullie frietjes van andere opties?

Onze frietjes worden vers bereid en gebakken tot in perfectie. We gebruiken hoogwaardige aardappelen en kwaliteitsoliën om een heerlijke smaak en knapperige textuur te garanderen. Bovendien streven we ernaar om unieke sauzen en toppings aan te bieden die de smaakervaring verrijken.

Kan ik Mobifrit voor een privé-evenement boeken?

Absoluut! We staan open voor catering op privé-evenementen, feestjes en bijeenkomsten. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Kunnen de frietjes halal voorzien worden?

Zeker weten! Bij Mobifrit streven we ernaar om aan diverse wensen te voldoen.

Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen en voedselallergieën?

Wat zijn de dessertopties bij Mobifrit?

Zijn de desserts geschikt voor zwangere vrouwen?

Hoe kan ik op de hoogte blijven van jullie laatste updates?

Je kunt ons volgen op onze sociale mediaplatforms, zoals Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste menu-items en speciale aanbiedingen. Daarnaast kun je regelmatig onze website bezoeken voor updates.

Ik heb een vraag die hier niet wordt beantwoord. Hoe kan ik contact opnemen?

Als je vraag niet in deze lijst voorkomt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@mobifrit.be. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.